Vælg en side

Jeg er hamrende forelsket!

Det har faktisk taget mig halvanden uge at fordøje det så meget, at jeg kan skrive om det.

Det startede allerede den første dag, jeg mødte dem – disse to skønne undervisere i workshoppen”omfavnelse”, som jeg deltog i 3 dage i træk ved Copenhagen Tango Festival:

Murat og Michelle Erdemsel.

Cph 9

Da Murat ville have os til at arbejde med omfavnelsen inde fra midten af os selv, var jeg lige ved at råbe højt af glæde.

– Jahhhh, I love it!!

Han brugte ord som eternity, impact on Earth with every step we take og lignende. Noget af alt det, jeg netop også er vild med at bruge den argentinske tango til.

Det er lige præcis samme punkt, jeg i mange år har lært blandt andre medarbejdere på LEGO at finde, når de havde brug for en “nem” måde til at få ro og stilhed i livet på. Det dér sted inde i kernen af os allesammen, hvor der bare er fred og ro. Dér hvor vi glemmer os selv og derved faktisk lige præcis er det – os selv.

Et punkt, som jeg lige så langt tilbage, jeg husker, nemt har kunnet falde “ind” i.

Og derfor selvfølgelig også troet, at alle andre havde lige så nemt ved.

Det har jeg så med årene fundet ud af ikke er tilfældet.

Vejen dertil er meget forskellig – nogle skal blot guides dertil med lidt vejrtrækning, andre med hands-on-healing, andre igen kan ikke huske at have været i den tilstand, de skal derfor hjælpes til at finde ud af, hvordan det mærkes og hvordan de nemmest kommer der. Fordi når vi kender det punkt, er det så meget nemmere at connecte med andre mennesker fra deres punkt.

Anyway, jeg har nye mentor-produkter på bedding. Blandt andet kan man meget snart komme på en Walk & Talk tur med mig. Hvor det eneste på dagsorden for eksempel kan være at finde that spot :-))) Vi behøver ikke at gå i en omfavnelse i skovene ved Aarhus og omegn, men at gå side om side kan også sagtens gøre det.

Hold kæft, jeg glæder mig til at få lidt mere bevægelse og krop med i min business igen….