Vælg en side

Mange driver en business, hvor det handler om at andre skal følge deres formel for succes/penge/lykke/peace/whatever til punkt og prikke for selv at få samme.
Jeg tror ikke på det, af flere årsager.

 http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-copy-paste-image20231399

1. Hvis det nu ikke lykkes for os, må vi altså gøre noget forkert/være forkert? Så må vi bare prøve igen, på en lidt anden måde, og igen og igen, indtil vi gør det “rigtigt”. Den er lige til at slå sig selv og sit selvværd hjem på.

2. Alle formler kører vi igennem vores helt eget overbevisningsfilter hver især, og derfor kan der ikke komme det samme ud i den anden ende.

3. Vi har forskellige udfordringer – eksempelvis er jeg for ca 15 år siden kommet mig helt over ledegigt, der forhindrede mig i at gå. Vha kost, vitaminer oma. Betyder det, at alle andre kan gøre det på helt samme måde? Nej. For der er så mange andre faktorer, der også spiller ind.
Kan andre blive inspirerede af det? Ja da.
Og det samme har jeg oplevet at gøre med stress og depression.
Til gengæld er der andre steder i livet, hvor jeg ikke er så skråsikker på, at jeg kan klare det lige så let..

3. Der er måske også den faktor, at Livet vil noget lidt eller helt andet med os, end vi vil – vi ved det jo faktisk ikke, men det virker på mig som om, vi faktisk slet ikke styrer det hele selv!
(Måske er det bare min overbevisning, der ligger til grund for, at cpoy-paste ikke virker på mig :-))

Hvad jeg TROR på er, at vi kan blive mega inspirerede og opløftede af hinanden.

DET vil jeg gerne købe af andre :)))