Vælg en side

High on These Healing Heels

bare feet

 

Det er vist ikke længere nogen overraskelse for ret mange, at jeg er til både og…….

Jeg har brugt så mange år af mit liv på at tro, jeg skulle passe ind i high heels 3enten den ene kasse eller den anden. At det var forkert, når jeg følte mig tiltrukket af både en side i mig med glamour, højt til loftet og høje hæle. Og samtidig elskede den landlige side i mig, der er vild med at gå med bare tæer og løber ud og krammer træer og leger med feer og alfer i skoven.

Eller havfruer i havet.

Af en eller anden grund, har jeg fået dannet den overbevisning, at jeg var nødt til at vælge side for at blive elsket. Enten er du med os i de høje hæle og med læbestift, neglelak og det tætsiddende tøj og dermed imod dem med hår alle mulige steder, bare tæer og et naturligt look. Eller omvendt.

I mange år valgte jeg så mest det naturlige look, Men en stor del af mig længtes samtidig voldsomt efter også at vise prinsessen i mig (som vel efterhånden var ved at blive en dronning) frem.

Så inviterede jeg en gruppe skønne kvinder fra Ry, hvor jeg dengang boede, til at være med i en gruppe.

High On Heels kaldte jeg den.

Gruppens eneste formål var at få lidt flere høje hæle ind i bybilledet et sted, hvor det er helt ok at komme i sine gummistøvler i Kvickly. Og altså længe før det blev hipt med designer gummistøvler, skal lige siges.

Vi har haft nogle skønne møder på caféer og privat, hvor der er kommet glimmer og guldstøv frem fra gemmerne.

Og hvad så – det er jo bare noget ydre!

Ja, det er det. Men for mig har det betydet, at jeg begyndte at tage en stor del af mig selv meget mere alvorligt.

En side, hvor der gerne må være en masse leg og eventyr. En side, hvor der ikke nødvendigvis skal være nogen dybere mening med det, jeg gør. Andet end at det får mig til at føle mig sprudlende og sjov og lykkelig. Og at det også er en del af livet.

Det behøver ikke alt sammen handle om Kafka og alle de andre tunge, der var mine bibler som ung.

Og så har High On Heels to betydninger for mig:

Ja, jeg bliver lige en tand højere, bogstaveligt talt, med et par højhælede sko. Og kan også blive fuldstændig “høj” ved at have det legende sjovt. Og på den måde oplever jeg faktisk, at jeg alene ved min lethed kan heale andre mennesker, der måtte have brug for det.

Samtidig er jeg totalt “high”, når jeg står eller sidder på mine flade, bare fødder, med hælene solidt plantet i mulden. Så har jeg direkte adgang til den healende energi fra Jorden, som jeg kan give videre.

So I am High On These Fucking Healing Heels <3