Vælg en side

– Når livet giver dig  sure citroner, så lav limonade.citroner

– Nogle bygger læhegn i stormvejr, andre vindmøller

Fortsæt selv….

Der findes et utal af den slags sætninger, som jo i udgangspunktet er fine nok, men de kan let blive til en slags “be happy for enhver pris” mantraer.

Nogle gange er livet bare af helvede til, og man kan ikke selv se sig ud af det.

Og orker end ikke at presse en enkelt citron.

Jeg tror ikke på én vej til at få det bedre. Min erfaring siger mig, at der findes et utal af måder at få hjælp på.

Den allervigtigste, for mig, er at blive rummet med den smerte, jeg nu engang sidder med. At være sammen med én, der ikke nødvendigvis vil fixe det, men som godt tør være sammen med mig sammen med smerten. Som på den måde siger til mig, at jeg er ok, uanset hvad jeg gemmer på.

Der findes ikke noget bedre end at være sammen med et menneske, hvor man tør vise alle sider af sig selv. Hvor man ikke bruger energi på at skjule noget.

Det at kunne være sammen med og rumme mennesker, uanset hvad de tumler med, er faktisk en af mine rigtig stærke sider. Også at hjælpe dem lidt op fra suppedasen, når og hvis de vil det.

Anyway – jeg har lavet en lukket facebook gruppe, hvor ansatte i danske virksomheder kan blive medlem.

Jeg laver i første omgang et max loft på 200 medlemmer – så først til mølle. Det vil være en prøveballon, derfor er det gratis at være med.

OBS: Denne gruppe holder pause pt.

Jeg vil hver dag i de 3 uger komme med et indlæg om bedre arbejdsliv.

Derudover vil jeg give mine bud på alle de spørgsmål I må ha’ i relation til arbejdet: Problemer med kollegaer, chefer, kunder oma.

Vi kan selvfølgelig ikke dele os i to og fuldstændig adskille privatliv og arbejde, men udgangspunktet for spørgsmålene i denne gruppe vil være et problem/et dilemma på din arbejdsplads.

Alene relationer og kommunikation kan hurtigt fylde tre uger:-)

Spørgsmålene kan stilles direkte i gruppen eller på mail til mig, hvis du ikke har lyst til at få dit navn frem.

Udgangspunktet er, at der er utrolig mange veje til Rom. Derfor er det så forskelligt, hvad der gør godt for os hver især, og med den respekt vil jeg gå til alle spørgsmålene

I 3 uger – fra mandag d. 24.2. – vil jeg dele ud af mine mange års erfaringer i virksomheder. For medarbejdere fra alle positioner.